Školske pernice za svakog školarca!

Proljeće je stiglo i donijelo sa sobom promjene. Sunce je zasjalo, dani su postali dulji, ulice krasi šareno cvijeće a posvuda odjekuje veseli cvrkut ptica. Ima li boljeg trenutka od ovog da unesete promjene u svojoj školskoj torbi? Mala promjena koja će osvježiti vašu školsku klupu ili radni stol zove se školska pernica!

Školske pernice sastavni su dio opreme svakog malog i velikog školarca a glavna im je funkcija držanje osnovnog školskog pribora na jednom mjestu. Odvažite se i odaberite novu školsku pernicu koja će unijeti svježinu u vaš prostor za učenje i učiniti ga još zanimljivijim i funkcionalnijim.

Mnogo je stilova, dizajna, boja a na vama je da izaberete nešto po svom ukusu!

Pernice za školarce

Od istaknutih robnih marki Herlitz pernice idealne su za djecu nižih razreda osnovne škole. Odlikuju ih vrhunska njemačka kvaliteta te nezaobilazni šareni dizajn. Pernice dolaze u različitim oblicima i materijalima te su prazne ili ispunjene sa školskim priborom kao što su grafitne olovke, drvene bojice, kemijske, flomasteri, šiljilo, gumica za brisanje te geometrijski pribor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Školarci viših razreda osnovnih škola te srednjoškolci preferiraju prazne pernice koje sami mogu ispuniti potrebnim školskim priborom. Neka vaš pribor bude siguran u modernim pernicama svjetskih poznatih marki ali i hrvatske marke Elfs!

 

 

 

 

 

Nezaobilazni hit među svim uzrastima su trendi pernice s likovima iz omiljenih crtića ili nogometnih klubova. Fanovi bezvremenskog Star Warsa, vatreni navijači Barcelone ili Real Madrida, ljubitelji Minnie, Frozena, Tete Violete i ostalih popularnih likova napokon mogu doći na svoje.

 

 

 

 

 

 

 

Ove prekrasne školske pernice samo su dio bogatog asortimana kojeg možete pronaći u svim našim prodavaonicama kao i na e-trgovini! Pernice krasi vrhunski kvalitetan dizajn i provjerena kvaliteta a sve što vi trebate napraviti je izabrati stil koji vam najviše odgovara!